Basemans Schoenen

Basemans Schoenen staat in de wijde omtrek van de Kempen bekend als dé specialist in eigentijdse comfortschoenen. U kunt bij ons naast comfortschoenen ook terecht voor modieuze dames- en herenschoenen, kinderschoenen, wandelschoenen, veiligheidsschoenen en nog veel meer. Verder verlenen wij diverse diensten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Service staat bij ons hoog in het vaandel en het bewijs hiervoor zijn de klanten in onze winkel. In onze zaak, die al meer dan vijftig jaar op hetzelfde punt is gevestigd, komt van een aantal families al de derde generatie.

basemansOns assortiment bestaat grotendeels uit eigentijdse comfortschoenen, in lengte- én breedtematen, geschikt voor losse zooltjes. Voor de dames- en herenschoenen gebruiken wij als basis de foldercollecties van PodoLinea. Dit vullen wij aan met internationale mode- en comfortmerken. Uit deze collecties blijkt duidelijk dat een goede pasvorm en een modern uiterlijk uitstekend samen gaan. Voor mensen met extra gevoelige voeten, zoals reuma- en diabetespatiënten, brengen wij een speciale lijn schoenen.

In onze kinderschoenen staat de combinatie van een goede pasvorm en een modern uiterlijk ook voorop. De kindervoeten worden vakkundig gemeten in lengte en breedte. Daarnaast hebben wij een ruime collectie wandelschoenen. Lichte schoenen voor wandelingen in ons vlakke Hollandse land en stevigere schoenen voor tochten door bergen en over rotsen.

Tevens kunnen wij u voorzien van bijpassende wandelsokken, rugzakken en heuptasjes. Ons assortiment wordt gecompleteerd door aanvullende diensten, zoals veiligheidsschoenen, lederwaren, reparatie, pedicure, ook voor de diabetische voet en reis- en sportkousen.

Onze schoenmerken

merken-basemans-reusel

Onze contactgegevens

winkelbuiten-kleinVoetgezondheidscentrum Reusel
Bakkerstraat 8a
5541 VC Reusel

0497 - 62 00 55
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voetgezondheidscentrum Reusel is een onderdeel van Basemans schoenen. Basemans Schoenen staat in de wijde omtrek van de Kempen bekend als dé specialist in eigentijdse comfortschoenen.
U kunt bij ons terecht voor comfortschoenen, modieuze dames- en herenschoenen, kinderschoenen, wandelschoenen, veiligheidsschoenen en nog veel meer.

Behandelingen bij het voetgezondheidscentrum zijn alleen op afspraak.

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een afspraak.