Adams Orthopedische Schoentechnieken

Adams orthopedische schoentechnieken is een klein SEMH erkend familiebedrijf wat zich al sinds 1970 vanuit haar hoofdvestiging in Tilburg bezighoudt met het vervaardigen van orthopedisch schoeisel , semi-orthopedisch schoeisel, orthese, prothese, verbandschoeisel, (sport)steunzolen en allerlei andere voorzieningen die voor u het lopen aangenamer en makkelijker maken.

schoenenWij staan voor kwaliteit en vinden het belangrijk dat u altijd door dezelfde persoon geholpen wordt bij het behandelen van uw voetprobleem. Dat wij een SEMH erkenning hebben wil zeggen dat we een kwaliteitsgarantie afgeven op al onze producten. Wij streven ernaar om voor elk probleem bij lopen de meest passende oplossing voor uw voeten te vinden, geheel afhankelijk van en aangepast naar uw wensen.

Tevens vinden wij het belangrijk om een modieuze voorziening te maken, welke volledig past in het huidige modebeeld. In het geval van orthopedisch schoeisel stelt u samen met de orthopedisch schoentechnicus uw eigen schoen samen bijvoorbeeld aan de hand van een plaatje of foto. De aanpassingen die nodig zijn om u weer prettig te laten lopen zullen uitvoerig met u worden doorgesproken samen met uw orthopedisch schoentechnicus.

Adams orthopedische schoentechnieken is aangesloten bij de vereniging van orthopedisch schoentechnici NVOS - Orthobanda en leverancier voor alle zorgverzekeraars. Meer informatie over ons kunt u vinden op Facebook.com /adams orthopedische schoentechnieken of op onze vernieuwde website www.adamsorthopedie.nl.

Advies is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Orthopedische schoenen

orthopedischschoenen3

Adams Orthopedische Schoentechnieken. Als confectie of semi-orthopedische schoenen niet meer toereikend zijn voor uw voetproblemen, kunnen er ook maatschoenen vervaardigd worden.

Via maatgegevens of gipsmodel, wordt een leest van uw voeten gemaakt. Over de leest wordt een pasmodel gemaakt. Na het passen wordt het model en de kleur van de schoenen bepaald. De schoenen worden gesneden, gestikt en opgepend en dan zijn de schoenen klaar om afgeleverd te worden.

Orthopedische maatschoenen worden uitsluitend voorgeschreven door de specialist. Wij geven u graag informatie over de te volgen weg met betrekking tot het verkrijgen van dit schoeisel.

De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw ziektenkostenverzekeraar en de samenstelling van uw ziektekostenpakket.

Onze contactgegevens

winkelbuiten-kleinVoetgezondheidscentrum Reusel
Bakkerstraat 8a
5541 VC Reusel

0497 - 62 00 55
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voetgezondheidscentrum Reusel is een onderdeel van Basemans schoenen. Basemans Schoenen staat in de wijde omtrek van de Kempen bekend als dé specialist in eigentijdse comfortschoenen.
U kunt bij ons terecht voor comfortschoenen, modieuze dames- en herenschoenen, kinderschoenen, wandelschoenen, veiligheidsschoenen en nog veel meer.

Behandelingen bij het voetgezondheidscentrum zijn alleen op afspraak.

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een afspraak.