Pedicure Basemans

pedicure2De pedicure, Will Basemans, verzorgt al jarenlang voeten van mensen met allerlei voetproblemen. Een pedicurebehandeling bestaat uit de verzorging van de nagels in lengte en vorm. Ook het verwijderen van eelt en -indien aanwezig- likdoorns en kloven behoort tot de behandeling. Dit gebeurt zowel handmatig als mechanisch. Voor de mechanische afwerking wordt gebruik gemaakt van een moderne, met alcohol gekoelde freesmotor.

Voorafgaand aan en tijdens de behandeling voert de pedicure een eenvoudig voetonderzoek uit. Dit omdat de pedicure naast een verzorgende, ook een signalerende functie heeft en kan adviseren ten aanzien van geschikte schoenen, sokken, voetverzorging en lopen en bewegen. Indien nodig verwijst hij de cliënt naar een gespecialiseerde collega of naar de huisarts.

Door de unieke samenwerking in eigen huis met Podotherapie Van de Kracht kunt u bij ons ook terecht voor een pedicurebehandeling die vergoed wordt door uw ziektekostenverzekering.

Voor een afspraak of meer informatie belt u naar Basemans Schoenen.

Pedicure Reusel

basemans-pedicure4

Voeten zijn natuurlijk bedoeld om te kunnen lopen. Voeten zorgen ervoor dat we stevig staan. Ze bevinden zich helemaal onderaan ons lichaam en misschien worden ze daarom vaak "vergeten" of minder verzorgd. Voeten zijn erg belangrijk in ons leven. We lopen, rennen, dansen, wandelen enz. met onze voeten. Het is dus wel duidelijk dat het belangrijk is om onze voeten goed te verzorgen. Je kan dit natuurlijk zelf doen, maar een ervaren pedicure kan je hierbij helpen.

Onze contactgegevens

winkelbuiten-kleinVoetgezondheidscentrum Reusel
Bakkerstraat 8a
5541 VC Reusel

0497 - 62 00 55
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voetgezondheidscentrum Reusel is een onderdeel van Basemans schoenen. Basemans Schoenen staat in de wijde omtrek van de Kempen bekend als dé specialist in eigentijdse comfortschoenen.
U kunt bij ons terecht voor comfortschoenen, modieuze dames- en herenschoenen, kinderschoenen, wandelschoenen, veiligheidsschoenen en nog veel meer.

Behandelingen bij het voetgezondheidscentrum zijn alleen op afspraak.

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een afspraak.