Podotherapie Van de Kracht

Podotherapie van de Kracht is een podotherapiepraktijk gevestigd in het pand van basemans schoenen te Reusel. De praktijk is gestart in 2013 door Erik van de Kracht die tevens de behandelend podotherapeut is.

podotherapie2Onze missie en visie is om kwalitatief hoogwaardige voetzorg te leveren in het breedst van de zin. Podotherapie van de Kracht levert zorg aan iedereen met problemen aan de voeten, de knieën, heupen of rug . Wij kunnen een bijdrage leveren aan herstel, preventie en prestatiebevordering. Tevens leveren wij zorg bij chronische aandoeningen. Ook vinden wij dat deze zorg transparant en laagdrempelig zou moeten zijn. Het is dan ook ons doel om u naar volledige tevredenheid van uw klachten af te helpen.

Om dit doel te bereiken zijn vaak verschillende therapieën mogelijk. Veel voorkomende therapieën zijn: steunzolen, siliconenteenstukjes, nagelbeugels, medical taping, manuele therapie, schoenadvies, instrumentele behandelingen, het screenen op risicofactoren bij diabetes patiënten en vilt en verband therapieën.

Aanvullende informatie over podotherapie van de Kracht, podotherapie in het algemeen of onze algemene voorwaarden kunt u vinden op: http://www.podotherapievandekracht.nl

Podotherapie Reusel

podotherapievandekracht2

Erik van de Kracht behandelt en adviseert bij klachten die voortvloeien uit het niet goed of afwijkend functioneren van de voet(en). Onder andere behandelt Podotherapie van de Kracht; voet-, knie-, heup-, rug- en houdingsklachten maar ook voetproblemen bij diabetes- of reumapatiënten.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Tevens staan wij geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister paramedici. Dit betekent dat wij voldoen aan de door hen gestelde kwaliteitseisen. Wij streven ernaar om optimale zorg te leveren en daarom zijn wij ons continue aan het door ontwikkelen en specialiseren. Wij hebben alle expertises op het gebied van podotherapie in huis om optimale kwaliteit te bieden. Zo heeft Erik van de Kracht de cursus manuele therapie voor de voet en medical taping voor podotherapeuten gevolgd. Tevens is Erik sinds 2015 sportpodotherapeut.

Onze contactgegevens

winkelbuiten-kleinVoetgezondheidscentrum Reusel
Bakkerstraat 8a
5541 VC Reusel

0497 - 62 00 55
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voetgezondheidscentrum Reusel is een onderdeel van Basemans schoenen. Basemans Schoenen staat in de wijde omtrek van de Kempen bekend als dé specialist in eigentijdse comfortschoenen.
U kunt bij ons terecht voor comfortschoenen, modieuze dames- en herenschoenen, kinderschoenen, wandelschoenen, veiligheidsschoenen en nog veel meer.

Behandelingen bij het voetgezondheidscentrum zijn alleen op afspraak.

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een afspraak.